Laat je uitdagen! We hebben plek voor nieuwe leden. Kom lekker spelen bij de Bevers (5-8 jaar), Kanoën en spelen bij de waterwelpen (8-11 jaar) , zeilen en varen bij de Waterscouts (11-15) of Explorers (15-18).

De waterscouts en Explorers beginnen het nieuwe seizoen op 31 augustus 2018 om 19:00 uur (waterscouts) en 19:30 uur (Explorers).
Bevers en Waterwelpen trappen af op zaterdag 1 september 2018 om 14:00 uur.

Wil je komen kijken? En lekker meedoen? Dat kan 2x kosteloos zonder verdere verplichtingen. Aanmelden kan via deze link.