Den Hoorn - Met 40 leden gaat Scouting Den Hoorn deelnemen aan NAWAKA (NAtionaal WAterKAmp). Het grootste waterkamp van europa. De waterwelpen zullen 5 dagen op dit te gekke zomerkamp zijn en de waterscouts en explorers maar liefst 10 dagen. Dit doen zij samen met ruim 4000 andere waterscouts uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Groot-Brittanië, Ierland én Egypte.  We gaan veel beleven met gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water.
Datum: Datum: 6 - 15 augustus 2018

Locatie: Scoutinglandgoed Zeewolde
Inschrijven is niet meer mogelijk. Het NAWAKA is vol.