Help scouting Den Hoorn aan een nieuwe botenloods!

7149672f92e9536220b6ee138a37aebcZoals jullie ongetwijfeld wel weten wordt er op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw scoutinggebouw. Zoals het er nu voor staat zal begin september de eerste paal de grond in gaan, iets waar wij uiteraard erg naar uitkijken! Dat betekent dat we verwachten dat we in de eerste helft van 2020 verhuizen naar het nieuwe clubgebouw.

Helaas zit in ons financieringsplan nog een gat van €10.000 die we hard nodig hebben voor de bouw en inrichting van onze botenloods. ‘s Winters brengen de jongens en meisjes veel tijd door in de loods om ons varend materiaal te onderhouden, wat essentieel is om onze boten in goede conditie te houden. Het is dus belangrijk dat we er in de nieuwe botenloods weer jaren tegenaan kunnen.  

Om de eerder genoemde €10.000 bij elkaar te sprokkelen organiseren we als scouting Den Hoorn een crowdfunding. De periode via de crowdfunding is inmiddels verstreken. U kunt altijd een donatie doen aan Stichting Scouting Den Hoorn door een storting te doen op onze rekening NL12 RABO 0320 4774 60. De tegenprestaties blijven staan!

Lees meer: Help scouting Den Hoorn aan een nieuwe botenloods!

Nieuwbouw update Apr '17

Hoe staat het met de nieuwbouw? Die vraag krijgen we regelmatig van belangstellende (ouders, toekomstige buren et cetera.) In deze nieuwsbrief de laatste stand van zaken.

Bestemmingsplanwijziging

Wat komt er veel kijken bij de nieuwbouw! De afgelopen tijd hebben verschillende zaken veel aandacht gevraagd. Zo heeft het stuk grond dat Scouting Den Hoorn toegewezen heeft gekregen op het sportpark, een sportbestemming. Scouting valt onder recreatie, en daarom is er een toevoeging nodig aan het bestaande bestemmingsplan. Omdat daaraan allerlei termijnen hangen, zal dit even gaan duren. Pas daarna kan de gemeente formeel het besluit nemen over de locatie en over een financiële bijdrage voor de nieuwbouw.

Lees meer: Nieuwbouw update Apr '17

Update nieuwbouw juni 2017

De laatste maanden zijn belangrijke stappen gezet om de nieuwbouw te kunnen realiseren. In deze nieuwsbrief geven we de laatste stand van zaken. Hebt u andere vragen of opmerkingen over de nieuwbouw? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijdragen fondsen

De eerste aanvragen voor fondsen zijn gehonoreerd! Fonds 1818, Stichting Boschhuysen en stichting Loswal de Bonnen hebben een bijdrage toegezegd, ter grootte van respectievelijk 25.000, 5.000 en 5.000 euro: in totaal 35.000 euro. Vanzelfsprekend zijn we hier heel erg blij mee. In totaal hopen we nog 15.000 euro aan fondsen voor de nieuwbouw op te halen. Hiervoor zullen nog enkele fondsen worden aangeschreven.

Lees meer: Update nieuwbouw juni 2017

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Update nieuwbouw

Het is lang stil gebleven, maar achter de schermen gebeurt er veel om de nieuwbouw te realiseren en de financiën rond te krijgen. De nieuwbouwcommissie heeft een Plan van Aanpak afgerond, met daarin zowel het bouwplan als de financiële onderbouwing.
Dit is de locatie waar het nieuwe clubgebouw moet komen:

Lees meer: Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016