Update nieuwbouw juni 2017

De laatste maanden zijn belangrijke stappen gezet om de nieuwbouw te kunnen realiseren. In deze nieuwsbrief geven we de laatste stand van zaken. Hebt u andere vragen of opmerkingen over de nieuwbouw? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijdragen fondsen

De eerste aanvragen voor fondsen zijn gehonoreerd! Fonds 1818, Stichting Boschhuysen en stichting Loswal de Bonnen hebben een bijdrage toegezegd, ter grootte van respectievelijk 25.000, 5.000 en 5.000 euro: in totaal 35.000 euro. Vanzelfsprekend zijn we hier heel erg blij mee. In totaal hopen we nog 15.000 euro aan fondsen voor de nieuwbouw op te halen. Hiervoor zullen nog enkele fondsen worden aangeschreven.

Lees meer: Update nieuwbouw juni 2017

Nieuwbouw update Apr '17

Hoe staat het met de nieuwbouw? Die vraag krijgen we regelmatig van belangstellende (ouders, toekomstige buren et cetera.) In deze nieuwsbrief de laatste stand van zaken.

Bestemmingsplanwijziging

Wat komt er veel kijken bij de nieuwbouw! De afgelopen tijd hebben verschillende zaken veel aandacht gevraagd. Zo heeft het stuk grond dat Scouting Den Hoorn toegewezen heeft gekregen op het sportpark, een sportbestemming. Scouting valt onder recreatie, en daarom is er een toevoeging nodig aan het bestaande bestemmingsplan. Omdat daaraan allerlei termijnen hangen, zal dit even gaan duren. Pas daarna kan de gemeente formeel het besluit nemen over de locatie en over een financiële bijdrage voor de nieuwbouw.

Lees meer: Nieuwbouw update Apr '17

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Update nieuwbouw

Het is lang stil gebleven, maar achter de schermen gebeurt er veel om de nieuwbouw te realiseren en de financiën rond te krijgen. De nieuwbouwcommissie heeft een Plan van Aanpak afgerond, met daarin zowel het bouwplan als de financiële onderbouwing.
Dit is de locatie waar het nieuwe clubgebouw moet komen:

Lees meer: Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Nieuwbouw Scouting Den Hoorn, hoe gaat het?

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de verhuizing. Graag geven we een update. Impressie nieuwbouw

In samenwerking met de architect heeft de nieuwbouw commissie een nieuw en realistisch plan opgesteld. In april 2016 is dit plan enthousiast besproken met de wethouder en verantwoordelijk ambtenaar van de gemeente Midden-Delfland. De architect is in overleg met de gemeente Midden-Delfland over de bestemming en de vergunningen. Eind mei 2016 is een vervolgafspraak met de gemeente.
Doel is om begin 2017 te beginnen met de bouw.

Lees meer: Nieuwbouw Scouting Den Hoorn, hoe gaat het?