Help ons!

Let op, in De Schakel staat een "7" teveel bij ons rekeningnummer. Dit moet zijn: NL12 RABO 0320 4774 60 ten name van Stichting Scouting Den Hoorn. 

Zoals u misschien al heeft opgevangen gaat Scouting Den Hoorn naar het Sportpark verhuizen. Ruim 70 jaar na oprichting verlaten wij ons vertrouwde plekje aan de Tanthofkade. Na jaren van voorbereiding is er in een paar maanden tijd een prachtig gebouw neergezet. Een gebouw waarmee wij er weer jaren tegenaan kunnen!

Het nieuwe gebouw is van allerlei moderne en milieuvriendelijke gemakken voorzien. Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zit er een flexibele wand tussen 2 zalen en wordt er elektrisch verwarmd. In het gebouw zijn maar liefst 5 zalen en een grote botenloods. Twee zalen meer dan in het gebouw aan de Tanthofkade!

Kortom: er is een mooie basis voor ons neergezet, maar van het potje om de puntjes op de i te kunnen zetten is de bodem in zicht. Zo zouden wij ons buitenterrein nog van een mooi grasveld en een pad waarover onze boten kunnen rijden willen voorzien. 

Wilt u de (water)scouts van Scouting Den Hoorn een warm hart toedragen? Dat kan! Via de speciale doneerknop kunt u een bedrag naar keuze overmaken aan Scouting Den Hoorn. Elke bijdrage brengt ons een stapje dichterbij een mooi buitenterrein. Zo kunnen de scouts vanaf september leuk buiten spelen en de boten veilig naar de nieuwe botenloods rijden.

Doneren kan ook via deze knop!

Lees meer: Help ons!

Scouting Den Hoorn bedankt sponsors!

Inmiddels bijna een jaar geleden ging de crowdfunding van scouting Den Hoorn van start. Mede dankzij iedereen die ons gesponsort heeft wordt er inmiddels had gebouwd aan een onderkomen voor scouting Den Hoorn. Via deze weg bedanken wij onze sponsors:
nr1nr2nr3

Opdracht hal getekend met botenloods

7149672f92e9536220b6ee138a37aebcWij  kijken wij terug op een succesvolle crowdfundingperiode. Het is gelukt om binnen 45 dagen ruim €10.000 bij elkaar te sprokkelen. Hiervoor willen we de donateurs, de winkeliers en de kinderen die ruim €3000 bij elkaar hebben gerend tijdens de sponsorloop hartelijk bedanken!

Tevens is de opdracht voor het bouwen van de hal gegunt. Dit maakt samen met de inmiddels door de gemeente Midden-Delfland verleende vergunning dat we vol door kunnen gaan met de voorbereidingen.

De komende weken zullen wij ons ook bezighouden met het verwerken van de tegenprestaties voor de bijdragen. Heeft u gedoneerd? Dan kunt u binnenkort bericht van ons verwachten.

Zijn we er? Nee. Iedere euro die nog binnen komt kunnen we gebruiken. Dit betekend namelijk dat we minder een beroep hoeven te doen op andere gelden. En dit komt weer ten goede van de jeugdleden. U kunt altijd een donatie doen aan Stichting Scouting Den Hoorn door een storting te doen op onze rekening NL12 RABO 0320 4774 60. De tegenprestaties blijven staan!

Lees meer: Opdracht hal getekend met botenloods

Update nieuwbouw juni 2017

De laatste maanden zijn belangrijke stappen gezet om de nieuwbouw te kunnen realiseren. In deze nieuwsbrief geven we de laatste stand van zaken. Hebt u andere vragen of opmerkingen over de nieuwbouw? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijdragen fondsen

De eerste aanvragen voor fondsen zijn gehonoreerd! Fonds 1818, Stichting Boschhuysen en stichting Loswal de Bonnen hebben een bijdrage toegezegd, ter grootte van respectievelijk 25.000, 5.000 en 5.000 euro: in totaal 35.000 euro. Vanzelfsprekend zijn we hier heel erg blij mee. In totaal hopen we nog 15.000 euro aan fondsen voor de nieuwbouw op te halen. Hiervoor zullen nog enkele fondsen worden aangeschreven.

Lees meer: Update nieuwbouw juni 2017