Scouting Den Hoorn is flink aan het groeien, en dat is ontzettend leuk, maar dat betekent ook dat er meer spelmateriaal en tenten nodig zijn. Jij kan ons daarmee helpen!

Scouting Den Hoorn is blij met de versoepelingen. We kunnen (bijna) al onze activiteiten weer doen.

De adviezen van Scouting Nederland die wij volgen zijn samengevat in een factsheet of hier na te lezen.

Samen het water op, vanaf de waterwelpen (7-11 jaar) in kano's en spelenderwijs het water verkennen. Vanaf de waterscouts (11-15 jaar) en explorers (15-18) met Lelievletten. Wist je dat je bij ons officiele zeildiploma's kunt halen van de commissie watersport opleidingen? En dat we meedoen aan de grootste zeilwedstrijden voor een eenheidsklasse van Nederland?

Met dank aan Jantje Beton, Aymonfonds en het Rabobank coöperatiefonds kunnen we melden dat we onze vloot hebben kunnen uitbreiden met 8 kano's en een wegtrailer hiervoor.

Zaterdag 5 september 2020 is ons nieuwe scoutinggebouw feestelijk geopend!

In de ochtend hebben de Bevers en Waterwelpen uitgebreid afscheid genomen van het oude, lege gebouw aan Tanthofkade, om vervolgens al zingend naar het nieuwe gebouw te paraderen.

Nu weer te krijgen: de Scouting Den Hoorn trui!

Bij 10 truien gaan we bestellen. Actie loopt tot 2 juni 2021. De truien kosten €25,- per stuk.

Je kunt kiezen uit maat XS, S, M, L, XL, XXL
De truien zijn geen vervanging voor de Scoutfit met paarse das. (Trui is niet verplicht)

Bestellen? Via Scouts Online. (Hulp bij het inschrijven met ScoutsOnline hier)

Alternatief: Log in op ScoutsOnline > Mijn Scouting > Spel > Inschrijven evenementen > Bestel je Scouting Den Hoorn trui