Nederland is nog in een verlengde lockdown. Vanaf heden kunnen wij weer activiteiten tot en met 17 jaar aanbieden binnen de huidige regels!
Per speltak worden de leden geïnformeerd wat we weer gaan doen.

De adviezen van Scouting Nederland die wij volgen zijn samengevat in een factsheet of hier na te lezen.

Zaterdag 5 september 2020 is ons nieuwe scoutinggebouw feestelijk geopend!

In de ochtend hebben de Bevers en Waterwelpen uitgebreid afscheid genomen van het oude, lege gebouw aan Tanthofkade, om vervolgens al zingend naar het nieuwe gebouw te paraderen.

Samen het water op, vanaf de waterwelpen (7-11 jaar) in kano's en spelenderwijs het water verkennen. Vanaf de waterscouts (11-15 jaar) en explorers (15-18) met Lelievletten. Wist je dat je bij ons officiele zeildiploma's kunt halen van de commissie watersport opleidingen? En dat we meedoen aan de grootste zeilwedstrijden voor een eenheidsklasse van Nederland?