Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Den Hoorn! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Den Hoorn heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Voor leden

Ben je jeugdlid of vrijwilliger bij één van de ruim 1.000 Scoutinggroepen in Nederland? Dan vind je op Scouting.nl allerlei leuke en handige informatie!

De waterwelpen zijn op Jungledag geweest. Op zaterdag 16 juni 2018 zijn zij met de "Genadeloods" naar het Kruithuis in Delft gevaren. De Jungledag is de regioactiviteit voor alle (water)welpen in de omgeving.
De tocht via de Gaag, Buitenwatersloot en het Rijn-Schiekanaal is zonder verkeerslichten, dus we waren in een mum van tijd op het Kruithuis.

Op het Kruithuis werden er verschillende spellen gedaan met andere groepen uit de regio Delfland. Scouting Den Hoorn was de enige Scoutinggroep met als vervoermiddel een boot. Als dat niet echt waterscouting is!

Schuit aangemeerd op Kruithuis te Delft
Schuit 'Genadeloods' aangemeerd op Kruithuis te Delft
Waterwelpen op het Rijn-Schiekanaal te Delft

 

“SponsorKliks,