Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Den Hoorn! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Den Hoorn heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Voor leden

Ben je jeugdlid of vrijwilliger bij één van de ruim 1.000 Scoutinggroepen in Nederland? Dan vind je op Scouting.nl allerlei leuke en handige informatie!

Roverscouts uit eten

Op donderdag 1 december zijn de Roverscouts van Scouting Den Hoorn met zijn allen uit eten geweest. In eerste instantie was het plan om naar de Wokmaster te gaan, maar bij aankomst bleek al snel dat deze helaas gesloten was. Gelukkig was er nog een plekje voor 10 personen bij Royal Palace. Hier werd 3 uur lang genoten van alle heerlijke gerechten en drankjes die daar aangeboden werden. Het was een onwijs gezellige avond, en zeker voor herhaling vatbaar!

Klusweekend

Afgelopen weekend vond voor de Explorers en de Roverscouts (v.h. Loodsen) het jaarlijkse klusweekend plaats. Er is de hele zaterdag hard gewerkt, en er is veel voortgang geboekt. Zo hebben de Loodsen de gehele onderkant van de schuit af, en is de zijkant van de schuit in de menie gezet.

Lees meer: Klusweekend

“SponsorKliks,