Opdracht hal getekend met botenloods

7149672f92e9536220b6ee138a37aebcWij  kijken wij terug op een succesvolle crowdfundingperiode. Het is gelukt om binnen 45 dagen ruim €10.000 bij elkaar te sprokkelen. Hiervoor willen we de donateurs, de winkeliers en de kinderen die ruim €3000 bij elkaar hebben gerend tijdens de sponsorloop hartelijk bedanken!

Tevens is de opdracht voor het bouwen van de hal gegunt. Dit maakt samen met de inmiddels door de gemeente Midden-Delfland verleende vergunning dat we vol door kunnen gaan met de voorbereidingen.

De komende weken zullen wij ons ook bezighouden met het verwerken van de tegenprestaties voor de bijdragen. Heeft u gedoneerd? Dan kunt u binnenkort bericht van ons verwachten.

Zijn we er? Nee. Iedere euro die nog binnen komt kunnen we gebruiken. Dit betekend namelijk dat we minder een beroep hoeven te doen op andere gelden. En dit komt weer ten goede van de jeugdleden. U kunt altijd een donatie doen aan Stichting Scouting Den Hoorn door een storting te doen op onze rekening NL12 RABO 0320 4774 60. De tegenprestaties blijven staan!

Lees meer: Opdracht hal getekend met botenloods

Nieuwbouw update Apr '17

Hoe staat het met de nieuwbouw? Die vraag krijgen we regelmatig van belangstellende (ouders, toekomstige buren et cetera.) In deze nieuwsbrief de laatste stand van zaken.

Bestemmingsplanwijziging

Wat komt er veel kijken bij de nieuwbouw! De afgelopen tijd hebben verschillende zaken veel aandacht gevraagd. Zo heeft het stuk grond dat Scouting Den Hoorn toegewezen heeft gekregen op het sportpark, een sportbestemming. Scouting valt onder recreatie, en daarom is er een toevoeging nodig aan het bestaande bestemmingsplan. Omdat daaraan allerlei termijnen hangen, zal dit even gaan duren. Pas daarna kan de gemeente formeel het besluit nemen over de locatie en over een financiële bijdrage voor de nieuwbouw.

Lees meer: Nieuwbouw update Apr '17

Update nieuwbouw juni 2017

De laatste maanden zijn belangrijke stappen gezet om de nieuwbouw te kunnen realiseren. In deze nieuwsbrief geven we de laatste stand van zaken. Hebt u andere vragen of opmerkingen over de nieuwbouw? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijdragen fondsen

De eerste aanvragen voor fondsen zijn gehonoreerd! Fonds 1818, Stichting Boschhuysen en stichting Loswal de Bonnen hebben een bijdrage toegezegd, ter grootte van respectievelijk 25.000, 5.000 en 5.000 euro: in totaal 35.000 euro. Vanzelfsprekend zijn we hier heel erg blij mee. In totaal hopen we nog 15.000 euro aan fondsen voor de nieuwbouw op te halen. Hiervoor zullen nog enkele fondsen worden aangeschreven.

Lees meer: Update nieuwbouw juni 2017

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016

Update nieuwbouw

Het is lang stil gebleven, maar achter de schermen gebeurt er veel om de nieuwbouw te realiseren en de financiën rond te krijgen. De nieuwbouwcommissie heeft een Plan van Aanpak afgerond, met daarin zowel het bouwplan als de financiële onderbouwing.
Dit is de locatie waar het nieuwe clubgebouw moet komen:

Lees meer: Nieuwsbrief Scouting Den Hoorn, december 2016