Ons clubhuis is te huur voor verenigingen binnen Scouting Nederland*. Wij verhuren aan groepen van 18 tot 60 personen.

Klik hier voor de beschikbaarheid te zien en om een reserveringsaanvraag te doen via Scouts Online.
Stuur ons een bericht

We beschikken over 1 grote zaal, 1 zijzaal, 1 keuken, gescheiden toiletten, mindervalidentoilet en douche. We liggen op het sportpark Den Hoorn.
Gelegen in Midden-Delfland, op loopafstand van een natuurgebied en op fietsafstand van de historische stad Delft.
Tevens hebben wij kano's te huur, vraag naar de combi-aanbieding. (Twee maal 8 x 3 persoons)

Voor feesten en partijen in de avonduren is ons clubhuis niet beschikbaar.

*Voor leden van Scouting Nederland gelden interessante tarieven die zijn vermeld in Scouts Online. In de regel zijn de laatste weekenden van de vakanties (Midden-Nederland) beschikbaar alsmede de 2 middelste weken in de zomervakantie.

Structurele verhuur

Op dit moment is er geen ruimte beschikbaar voor structurele verhuur.
Vragen? Neem contact op met de verhuurder.

Ingang vanaf parkeerplaats

Hal met herentoilet, damestoilet, mindervalidentoilet en douche.
Keuken
Aanzicht voorzijde