Ons clubhuis is ook te huur. Wij verhuren aan groepen van 18 tot 60 personen.

Klik hier voor de beschikbaarheid te zien en om een reserveringsaanvraag te doen.

We beschikken over 1 grote zaal, 1 zijzaal, 1 keuken, gescheiden toiletten, miva toilet en douche. We liggen op het sportpark Den Hoorn.
Gelegen in Midden-Delfland, op loopafstand van een natuurgebied en fietsafstand van de historische stad Delft.
Tevens hebben wij kano's te huur, vraag naar de combi aanbieding. (8x 3 persoons)

Voor feesten en partijen in de avonduren is o

ns clubhuis niet beschikbaar.

Bij aanvragen voor overnachtingen krijgen leden van Scouti

ng Nederland voorrang. Voor leden van Scouting Nederland gelden interessante afwijkende tarieven die zijn vermeld in Scouts Online. In de regel zijn de laatste weekenden van de vakanties (Midden-Nederland) beschikbaar alsmede de 2 middelste weken in de zomervakantie.

Structurele verhuur

Zoekt u met uw vereniging bijvoorbeeld een ruimte waar u structureel terecht kunt?

Op dit moment is onder andere de dinsdagavond en woensdagavond vrij voor structurele verhuur. Neem contact op met de verhuurder om mogelijkheden te bespreken.

{YouTube}QRGwO6GEyEI{/YouTube}