Kanotrailers en boten

Acht drie persoons kano's op een trailer.
Maximaal gewicht 750kg.

Kanotrailer (groen) Kanotrailers en boten
Twee maal een kanotrailer te huur met 8 kano’s (maximaal 24 personen per trailer, huur je beide trailers dan kun je zelfs met 48 personen kanoën) Je huurt dus per 8 of 16 kano's per dag bij Scouting Den Hoorn. Inclusief peddels. Leuk voor bijvoorbeeld teambuilding, familieactiviteit of verjaardagsfeestje.
  • Peddels inclusief
  • Borg 300
  • Korting leden Scouting Nederland
Huurprijs € 150.00 Per dag
Schuit (20 personen) incl schipper Kanotrailers en boten
Minimale huur 4 uur. Midden-Delfland, Delft of het Westland vanaf het water verkennen? Huur dan onze schuit met schipper en geniet met wel 20 personen van een privé rondvaart.
Huurprijs € 35.00 per Uur
Kanotrailer (rood) Kanotrailers en boten