Scouting Den Hoorn - Verhuur

Welkom bij de verhuurafdeling van Scouting Den Hoorn.

Wij verhuren diverse materialen, van tenten, kano's tot het aanbod voor een complete rondvaart.

Snel naar:

Kanotrailers huren Compete trailer met 8 kano's, met 24 personen lekker het water op. (2 trailers beschikbaar)
Boottrailer huren Tot 1000 kilo laadvermogen, geschikt voor sloepen en gelijksoortige vaartuigen
Tenten huren Diverse tenten te huur.
Biertafels huren Tijdelijk meer tafels en banken nodig, huur ze hier.
Rondvaart boeken Met wel 20 personen een rondvaart met schipper boeken, in het bestelproces bieden wij 2 mooie routeopties aan. Slecht weer? Gratis een andere datum kiezen!
Aanhanger (open) 750kg Spullen vervoeren en het past niet? Wellicht is onze open aanhanger de oplossing.

Of zoek hieronder in ons gehele aanbod! Bij reserveren betaal je direct het huurbedrag. De reservering is hierna bevestigd. Let op, dit geldt alleen als je ook de betaling direct via iDeal hebt gedaan*.
Bij geen geslaagde betaling staat de reservering in de wacht en vervalt vanaf 30 minuten de aanvraag/reservering automatisch.
De borg betaal je per PIN bij ophalen en krijg je terug via retourpinnen als er geen bijzonderheden zijn.

Vragen?
Stuur ons een bericht
of bel of WhatsApp ons op 06-43913545

*Bedrijven kunnen op aanvraag op rekening betalen. Neem hiervoor contact met ons op.

De huur betalen doe je veilig met Ideal direct bij het reserveren. De reserveringsaanvraag is dan direct bevestigd. Betaal je niet binnen 30 minuten? Dan vervalt de reservering automatisch en kan er opnieuw een aanvraag worden gedaan. De borg betaal je bij het ophalen met PIN en krijg je met retourpinnen terug als er geen bijzonderheden zijn. Zie ook onze voorwaarden hiervoor. (www.scoutingdenhoorn.nl > informatie)