Scouting Den Hoorn - Verhuur

Welkom bij de verhuurafdeling van Scouting Den Hoorn.

Wij verhuren diverse materialen, van tenten, kano's tot het aanbod voor een complete rondvaart.

Snel naar:

Kanotrailers huren Compete trailer met 8 kano's, met 24 personen lekker het water op. (2 trailers beschikbaar)
Boottrailer huren Tot 1000 kilo laadvermogen, geschikt voor sloepen en gelijksoortige vaartuigen
Tenten huren Diverse tenten te huur.
Biertafels huren Tijdelijk meer tafels en banken nodig, huur ze hier.
Rondvaart boeken Met wel 20 personen een rondvaart met schipper boeken, in het bestelproces bieden wij 2 mooie routeopties aan. Slecht weer? Gratis een andere datum kiezen!
Aanhanger (open) 750kg Spullen vervoeren en het past niet? Wellicht is onze open aanhanger de oplossing.

Of zoek hieronder in ons gehele aanbod!

Vragen?
Stuur ons een bericht
of bel of WhatsApp ons op 06-43913545

De huur betalen doe je veilig met Ideal direct bij het reserveren. De borg betaal je bij het ophalen met PIN en krijg je met retourpinnen terug als er geen bijzonderheden zijn. Zie ook onze voorwaarden hiervoor. (www.scoutingdenhoorn.nl > informatie)