Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Den Hoorn! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Den Hoorn heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Voor leden

Ben je jeugdlid of vrijwilliger bij één van de ruim 1.000 Scoutinggroepen in Nederland? Dan vind je op Scouting.nl allerlei leuke en handige informatie!

Den Hoorn - Afgelopen zaterdag hebben de vrijwilligers van Scouting Den Hoorn de verhuizing gerealiseerd naar het ons nieuwe gebouw. Vanaf heden heten wij u welkom op de Zuidhoornseweg 2A in Den Hoorn. Op zaterdag 5 september 2020 zal het gebouw dan ook officieel geopend worden door de burgemeester van Midden-Delfland. Helaas zal dit niet openbaar plaatsvinden. Door de Covid19 maatregelen werken we met uitnodigingen op naam om deze opening veilig te laten verlopen. We hopen dan ook in de toekomst, als de corona pandemie voorbij is, op een alternatieve wijze Den Hoorn kennis te laten maken met het nieuwe gebouw.