Wat is scouting?

Den Hoorn - Afgelopen zaterdag hebben de vrijwilligers van Scouting Den Hoorn de verhuizing gerealiseerd naar het ons nieuwe gebouw. Vanaf heden heten wij u welkom op de Zuidhoornseweg 2A in Den Hoorn. Op zaterdag 5 september 2020 zal het gebouw dan ook officieel geopend worden door de burgemeester van Midden-Delfland. Helaas zal dit niet openbaar plaatsvinden. Door de Covid19 maatregelen werken we met uitnodigingen op naam om deze opening veilig te laten verlopen. We hopen dan ook in de toekomst, als de corona pandemie voorbij is, op een alternatieve wijze Den Hoorn kennis te laten maken met het nieuwe gebouw.