Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Den Hoorn! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Den Hoorn heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Voor leden

Ben je jeugdlid of vrijwilliger bij één van de ruim 1.000 Scoutinggroepen in Nederland? Dan vind je op Scouting.nl allerlei leuke en handige informatie!

Beverweekend 2017

Het weekend van 24 juni was het zover, het jaarlijkse beverweekend stond op de planning.

Zaterdagochtend kwamen er 14 uitgeruste en goedgehumeurde bevers op scouting aan. De leiding stond ze hier buiten op te wachten omdat binnen in het gebouw er een eng sfeertje hing. De leiding wilde het er niet op wagen en hadden gewacht totdat alle leden er waren zodat er samen onderzoek
gedaan kon worden. Toen de groep het gebouw betrad kwamen ze tot de onthutsende conclusie dat het gebouw was ingenomen door een maffiagroep. Bewust van het gevaar belde de leiding de politie en wijkagente Priscilla kon snel ter plaatse komen en jaagde de maffia weg. Zo kon het geplande weekendje toch nog van start gaan.

Lees meer: Beverweekend 2017

Duinenmars

Afgelopen zaterdag (9 april) hebben de Bevers weer meegelopen met de Duinenmars. De Duinenmars is een jaarlijks terugkomende tocht door de Duinenmarsduinen van Kijkduin, waar veel scouts met plezier aan meedoen. Nadat alle bevers zich hadden verzameld had het clubhuis, werd iedereen verdeeld over de auto’s. Gelukkig waren er veel papa’s en mama’s die aangeboden hadden te willen rijden, en enthousiast als ze waren liepen de meesten zelfs mee met de Duinenmars.

Lees meer: Duinenmars

Moestuintjes gezocht

De Bevers zijn op zoek naar moestuintjes van de Albert Heijn, om zo hun eigen tuintje te kunnen maken.moestuintjes

Heeft u deze nog ongebruikt en ongeplant thuis liggen, dan kunnen wij ze heel goed gebruiken! 
De moestuintjes kunt u op Scouting inleveren bij de leiding, alvast bedankt!

 

“SponsorKliks,