'de Groen' vaart weer!

Het afgelopen jaar was onze groene lelievlet “de Groen” er erg slecht aan toe. De zwaardkast moest vervangen worden, een erg arbeidsintensieve en dure klus. Dankzij de expertise van scheepswerf de Haas Maassluis en het transport van hoveniersbedrijf Spaans en Benfried is de Groen een nieuw leven ingeblazen en kan er weer volop mee gevaren worden! IMG 3057

Onze dank is groot!

Zomerkamp Explorers 2017

Net als de Loodsen is de Wilde Vaart gister ook teruggekomen van hun zomerkamp.
Zij zijn een week verbleven in het mooie Hoek van Holland, waar Mister X hun de hele week door allerlei opdrachten gaf.
Een week voor het kamp kreeg elk lid een filmpje van Mister X waarin hij vertelde dat dit niet zomaar een uitrustvakantie werd maar dat hij een bijzondere test voor ons had gemaakt.

Lees meer: Zomerkamp Explorers 2017