Wat is scouting?

De Waterwelpen van Scouting Den Hoorn zijn er voor alle kinderen tussen 7 en 11 jaar. Scouting Den Hoorn heeft twee welpenhordes. "Waterwelpen 1" van 7 tot en met +/- 10 jaar en één voor de leeftijd van +/- 10 tot en met 11 jaar; "Waterwelpen 2". Een zwemdiploma is voor  vereist.
Bij de Waterwelpen doen we veel verschillende activiteiten. Zo richten wij ons zowel op wateractiviteiten als op landactiviteiten. Denk hierbij aan kanoën, spellen in het bos, pionieren en nog veel meer!badge welpen

Een paar van de hoogtepunten van het jaar zijn voor de Waterwelpen: een leuk weekend in ons eigen clubhuis, een regiospel met een hoop groepen uit regio Delfland, de Duinenmars, een winteractiviteit met groepen uit het Westland, veel op en rond het water met hun kano's en als afsluiter van het seizoen een zomerkamp dat elk jaar op een andere locatie gehouden wordt. Dit allemaal is nog maar een klein beeld van het totaal aantal activiteiten dat de Waterwelpen doen.

Neem contact met ons op.